06-28683753 info@focusbi.nl

Voor Zandijk Mechanisatie hebben wij een Mercedes-Benz bedrijfswagen voorzien van een Bott bedrijfswageninrichting. Zandijk LMB is een onderneming die sinds 1968 actief is in de landbouwsector, industrie en tuin en park.

Om ook op locatie service uit te kunnen voeren, is de servicebus uitgevoerd met een Bott Vario bedrijfswageninrichting. De inrichtingen van dit merk kenmerken zich door het lage eigen gewicht, het gebruikersgemak en de veiligheid. Daarnaast zorgt de juiste bewerking en verwerking van metaal in een Bott Vario bedrijfswageninrichting tevens extra stevigheid aan het voertuig.

Veiligheidseisen

Wij hebben diverse bedrijfswagens welke van onze inrichtingen zijn voorzien, bij Bott laten testen op veiligheid. Deze tests zijn uitgevoerd door een gerenommeerd instituut en hebben Bott een ECE R44 certificaat opgeleverd.

Bekijk onderstaande video voor meer info over de veiligheidseisen waar de Bott Vario bedrijfswageninrichting aan moeten voldoen of bezoek de website van Bott.

Please follow and like us: