06-28683753 info@focusbi.nl

Voor Nijssen Fourages hebben wij een Bott Vario bedrijfswagen inrichting gemonteerd. De inrichting ziet er als volgt uit: LED binnenverlichting zowel 12V als 230V, bankschroef op schuif, landspanning 230V zo kan er altijd optimaal gewerkt worden, ook op 230V. Tevens is een oplaadlocatie voor een vijftal accu’s voor de schroef machines geïnstalleerd.

Hout is relatief zwaar. Een volledige bedrijfswagen inrichting uitgevoerd in hout, maakt de bedrijfswagen aanzienlijk zwaarder. Door het toepassen van een volledig aluminium inrichting reduceren wij het gewicht enorm. Met als resultaat dat de bedrijfswagen veel minder zwaar wordt. Deze is hierdoor vele malen milieuvriendelijker dan voorheen.

Net zoals hout heeft aluminium de eigenschap dat het makkelijk te bewerken is. Natuurlijk hebben wij hier andere machines en gereedschappen voor nodig als voorheen met een houten inrichting. Doordat dit metaalsoort makkelijk te bewerken is zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen wij voor elke klus een perfecte inrichting maken die voldoet aan de wensen van de klant en naadloos past in iedere bedrijfswagen.

Wat zijn dan die positieve gevolgen van een lichtere bedrijfswagen inrichting?

  • Minder brandstofverbruik
  • Minder co2 uitstoot
  • Meer nuttig laadvermogen
  • Meer veiligheid door kortere remweg

Veiligheid

Wat we natuurlijk niet mogen vergeten is de stevigheid van deze metaalsoort. Door een goede bewerking en verwerking in uw bedrijfswagen geeft een Bott Vario bedrijfswagen inrichting tevens extra stevigheid aan het voertuig. Bij Bott hebben wij diverse bedrijfswagens, voorzien van onze inrichtingen, laten testen op veiligheid. Deze test zijn uitgevoerd door een gerenommeerd instituut en heeft Bott een ECE R44 certificaat opgeleverd.

Please follow and like us: